ADAMNTIUM NEWS: "Spiderman Reboot","Wolverine 2","The Dead","X-Men: First Class" sense Cíclope ni Jean Grey,"Porco Rosso 2","4F Reborn"

Bueno, ja s'acaba el mes d'agost. Però la calor ni de puta conya s'acaba i tampoc s'acaben els rumors sobre nous projectes i reinvencions de vells treballs.

1- Comencem amb "Spiderman Reboot". Ja havíem comentat que Mary Jane no apareixeria en la nova versió de Spiderman però, que encara no es sabia quin personatge nou l'acompanyaria.... Gwen Stacy, Felicia Hardy... doncs de moment ja han aparegut les primeres pretendents per aquest paper. Imogen Poots, Ophelia Lovibond, Lilly Collins, Teresa Palmer, Emma Roberts i Mary Elizabeth Winstead són les escollides. Recomano que si Gwen és el personatge escollit sigui Imogen Poots (l'hem poguda veure en la segona part de "28 días" i en la recent "Centurion") l'actriu encarregada de donar-li vida, crec que s'assemblen bastant!!!!!

2- Hugh Jackman té l'última paraula per escollir qui serà el director de la segona part del spin-off del mutatnt de les garres. Sembla ser que un d'ells té més números que l'altre. David Slade ("Hard Candy", "30 Días de Oscuridad", "Eclipse") és qui té més números i l'altre és Robert Schwentke (de la futura "Red").

3- Una nova pel.lícula de zombies arribarà a les nostres pantalles. "The Dead" ens explica la història de dos soldats a l'Àfrica que intenten escapar d'una plaga de morts vivents. No sé com sortirà el tema però el baix pressupost crec que farà alguna ferida en algun moment de la pel.lícula. Sembla ser que l'estrenaran al Festival de Sitges i si puc, l'aniré a veure.


Tràiler: http://www.youtube.com/watch?v=9e6lP7gksV0

4- Bryan Singer ha donat una sèrie de notícies com a productor de la nova "X-Men: First Class". Sembla ser que la història estarà contextualitzada durant els anys 60. Xavier i Lesnher tindran al voltant dels 30 anys i fundaran els X-Men ells junts. No veurem ni a Cíclope ni Jean Grey... com???... de què collons estem parlant? Ara resulta que la pel.lícula no estarà basada en el cómic que comparteix títol. Volen fer un nou rellançament de la franquícia. Aquestes coses no les puc entendre, ja que llavors la continuïtat amb nous projectes perdrà credibilitat (per exemple "Wolverine2"....). A mi que em diguin el que vulguin però, per què vols posar a Willow (mutant molt recent), Azazel (pare de Rondador Nocturno) o Mística en una pel.lícula que parlarà del neixement dels X-Men?
Per què modificar les coses? Modifica el que ja està desfassat o bé el que no té sentit però, no toquis coses fonamentals... com posar a un Ángel que serà dona enlloc de noi, cal fer un canvi així?
Sembla ser que a més a més els uniformes seran molt més semblants als del còmic (això sí que ho faran bé però, la història no... ay que joderse!!!!). Si hi haguès una seqüela estaria ambientada durant els anys 70 i axí s'aniria fent fins arribar a l'època actual.

P.D. Tim Burton s'ha reunit amb els guionistes de "Ed Wood" per reprendre el projecte de "La Familia Addams". J.J. Abrahams comença el rodatge de "Super 8" cap a l'octubre. Art Marcum i Matt Holloway (guionistes de "Iron Man") són els guionistes encarregats de rependre la saga de les "Teenage Mutant Ninja Turtles" en imatge real. Es confirma el projecte de la Fox "4F Reborn". Miyazaki està preparant la segona part de "Porco Rosso" on les aventures del "cazarrecompensas" es trobaran en la Guerra Civil Espanyola. "Indiana Jones 5" està en marxa... quina por més gran.