ADMANTIUM NEWS: "Black Swan", "My Soul to Take", "Night of the Demons", "Capitán Trueno", "Green Lantern", "Vanishing on 7th street"....

Avui sí que hi ha cosetes a explicar i totes sembla que tinguin bastanta bona pinta.


1- Torna Darren Aronofsky i sembla que ho fa amb força. Desprès de la seva gran "The Wrestler" ens presenta un thriller sobrenatural, "Black Swan", en el món de la dansa clàssica. Una jove Natalie Portman es fa amb el paer principal del "Llac dels Cignes" però, tindrà una competidora que intentarà prendre-li el paper i mostrar-li el costat més fosc de l'ànima humana. Jo se'ns dubte l'aniré a veure!!!!!!!.... ojalà la passin a Sitges. La cinta inaugurarà el Festival de Venècia d'enguany.


Tràiler: http://www.youtube.com/watch?v=bpGNz7xs2xY&feature=player_embedded


2- Arriba la nova creació de Wes Craven. "My Soul to Take" ens presenta un thriller adolescent d'assassinats al més pur estil de les clàssiques "Viernes 13", "La Matanza de Texas", "Pesadilla en Elm Street"... Un assassí en sèrie que va matar a bastanta gent fa 16 anys sembla que ha tornat al poble però, com pot ser si ja és mort? És una d'aquelles pel.lícules que segur que ens sorprenen però de ben segur que ens poden distreure.

Tràiler: http://www.youtube.com/watch?v=bRDaowgCW8s&feature=player_embedded

3- Remake de "Night of the Demons" que sembla seguirà una mica la línia de l'anterior peli comentada. Aquesta vegada però, sembla que hi haurà més escenes de sang i fetge i potser una miqueta més d'aquest humor macabre que, almenys jo, no acabo de portar molt bé. Carn de Torrent.





Tràiler: http://www.youtube.com/watch?v=kAEfSJYGRXw&feature=player_embedded


4- Mal rollito.... apareix la primera imatge del Capitán Trueno i que voleu que us digui.... pinta malament. A més a més el tiu ha dit que ell pot aportar el cor que falta en els súpers americans com Indiana Jones que sembla, no pateixen mai. Potser és que és una ltre tipus de personatge?... on anirem a parar!!!!!



5- Apareix un nou personatge de la pel.lícula de "Green Lantern". Tomar-Re ha estat el filtrat i sembla ser que l'especte que dóna serà molt similar al final ja que, Warner Bros. l'ha retirat de seguida de les webs. Què us sembla?



6- S'han avançat imatges del nou volum de "Blacksad"...... que arribi ja per favooooooor!!!!!!!!!!


Link: http://www.lexpress.fr/culture/livre/bd/lisez-blacksad-en-avant-premiere_907316.html


7- Ja tenim aquí el tràiler de "Vanishing on 7the Street" de Brad Anderson. Mira que el xaval ho ha intentat i mira que els fans en teníem ganes...... però Hayden Christensen no aconsegueix aportar bones sensacions a l'espectador. No hi ha manera que aquest actor aconsegueixi donar el salt... ni tan sols amb l'ajuda de Darth Vader!!!!!!!!... i mira que hi ha d'altres que són iguals de dolent que ell com Sam Worthington i allà estan donant pel cul cada vegada més!!!!!!!.... però també s'ha de reconèixer que aquest últim ha tingut l'ajuda d'"Avatar" que, tot i no ser una gran pel.lícula era molt entretinguda. Hayden va tenir el problema d'unes espectatives massa altes del personatge i a sobre unes pel.lícules que no el van acompanyar perquè... vaja la porqueria que va deixar anar George Lucas en forma de guions!!!!!!!!!!!!


Tràiler: http://www.youtube.com/watch?v=syT_iufL128