EDEN LAKE

Feia temps que no disfrutava tant d'una pel.lícula de terror.... bé, terror no, ppodríem dir que angoixa, una angoixa similar a la de "Alta Tensión" o "Funny Games" i fins hi tot "Los Extraños". Aquesta pel.lícula ens porta a un petit poble d'Anglaterra on una jove parella vol passar un romàntic cap de setmana. Amb tal propòsit van a acampar a un magnífic indret anomenat "Eden Lake". Un llac preciós amb magnífiques vistes... però no tot és meravellós. Una colla d'adolescents de moral bastant dubtosa els fan la guitza. Sembla que tot es quedarà aquí però desprès de què els joves els robin el cotxe, tot es desmadra i comença una caçaria macabre per part dels joves aspirants a macarres de l'any.
La tensió s'apodera de tota la pel.lícula des del primer moment en què apareixen els adolescents en pantalla. Situacions d'impotència i escenes macabres omplen la visió de l'aspectador. Impagable l'escena en què cadascú dels macarres tortura a un Michael Fassbender totalment desconcertat pel que està passant mentre, la seva nóvia ho veu tot amagada entre uns arbustos.

És d'aquelles pel.lícules que et deixa un mal cos bestial i et fa pensar en com pujen els joves d'avui. De fet al principi de la pel.lícula s'escolten uns talls de ràdio en què s'està parlant de l'educació dels nanos a les escoles i dels papers tan importants que juguen els pares.
En definitiva, una molt bona pel.lícula per passar un gran mal moment.

Fitxa tècnica:
Director: James Watkins
Guionista: James Watkins