GREEN LANTERN: Renacimiento


Haig de reconèixer que sóc molt i molt marvelita... nomès em considero DCniano quan parlem de Batman i així hi tot sóc un vulgar adorador del defensor de Gotham. Això no vol dir que sigui un erudit del món Marvel ni molt menys però, poder puc seguir una miqueta més els esdeveniments marvelites que els DCitos. Però bé, qualsevol moment és bo per introduir-se, no? Per aquesta raò vaig demanar ajuda a l'Antifaz Comics (grande donde los hayan) i em van recomenar que per entrar en el món dels Green Lanterns valia la pena llegir-se "Renacimiento". Volum en el que se'ns explica el retorn de Hal Jordan. Els vaig fer cas i ara ja els estic demanant que puc llegir a continuació!!!!!!!

En aquest volum Geoff Johns, ens explica com Hal Jordan torna a formar part de l'univers DCliano desprès de la devacle de Parallax. Resulta que Hal Jordan va perdre la xaveta (per dir-ho ràpid i fàcil) i es va convertir en Parallax, un déspota de tres pares de cojones que vol controlar l'univers i aniquilar els Green Lantern Corps. Resulta que a l'últim moment Hal Jordan pren consciència del que ha fet i salva la Terra sacrificant-se. Per poder pagar els seus pecats l'ànima de Hal Jordan s'uneix al Espectro que busca crua venjança davant de les injustícies del món.

Però Hal Jordan no és així i comença a lluitar per separar-se de l'Espectro. Però al intentar-ho sembla que Parallax fa acte de presència!!!!!!!! Però es descobreix que Parallax no era Hal Jordan amb el cap girat si no un ésser que s'alimenta de la por (i es representa de color groc) i que va posseir al primer Green Lantern humà. Un cop descobert això els esdeveniment van succeïnt fins que finalment Hal Jordan torna a ser el Green Lantern del sector 12284 (no sé si m'equivoco, eh?).

Geoff Johns explica de forma excel.lent aquest retorn del més gran dels Lanterns ja que, sense saber res de res de l'univers dels vigilants de la galàxia, vaig seguir perfectament els esdeveniments. Però s'ha de dir que Geoff està acompanyat d'un gran Ethan Van Sciver que dibuixa de forma excel.lent aquesta aventura de resurgiment.


Estic a l'espera de seguir les aventures del nou projecte cinematogràfic de la Warner i poder posar-me al dia abans que aparegui Ryan Reynolds per pantalla. Haig de dir que hi ha un parell de col.leccions de DC que estan entrant amb força i que molt probablement desvancaran algunes col.leccions marvelites que estan perdent fuelle... Les col.leccions que entraran són Green Lantern i Wonder Woman d'Stracinsky. Les que sortiran són Ultimate Spiderman (porqueria enorme) i Spiderman (univers de tota la vida que se'l van carregar desprès de Brand New Day....).