ADMANTIUM NEWS: "One Month to Live", "Altitude", "Locke & Key", "F",

1- Un nou producte apareix en l'univers Marvel. "One Month to Live" és una col.lecció que entrarà fort dins del món dels heois marvelites. Un home pateix un accident d'allò més esgarrifós i se li otorguen poders. Fins aquí res de nou sota les estrelles. Aquests poders tenen un contrapunt i és que nomès tindrà un mes de vida per poder aconseguir els seus objectius. Sembla ser que no sabem si serà un home dels bons o dels dolents, nomès que no s'aturarà davant res o ningú per obtenir el que vol. La col.lecció de moment serà limitada de 5 números. A mi ja m'han entrat ganes de llegir-la.....




2- Nova pel.lícula de terror de caire Lovecraft. "Altitude" és el ti´tol d'aquesta història que ens explica com 4 joves pujen a un avió per anar a una festa. Durant el viatge una tormenta estranya els fa perdre el control de l'aparell i....... un monstre apareix!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... tentacles i monstres enormes en aquest film que sortirà directament al mercat domèstic. No sembla que la idea sigui dolenta, l'única cosa que pot esgarrar la pel.lícula és que tot té lloc dins l'avioneta i és un espai molt petit... a veure com solucionen aquest "inconvenient".

Tràiler: http://www.youtube.com/watch?v=vA9wtWH8Yvg

3- Steven Spielberg portarà a la pantalla petita el còmic "Locke & Key". En aquest còmic se'ns expliquen les aventures d'uns joves que van a viure a una mansió que els portarà a diferent universos. En determinades portes hi ha l'entrada a universos on les coses són molt diferents i fins hi tot al entrar obtenen poders. En principi havia de ser una pel.lícula però, la sèrie donarà més joc a poder visitar diversos universos i tenir diverses trames al llarg dels diversos capítols.





4- "F" és una pel.lícula de terror britànica basada en fets reals. Se'ns explica el que va passar en una escola britànica al finalitzar les classes un dia qualsevol. Un alumne ataca a un professor i aquest últim no és apoiat per la directiva de l'escola. mentre el mestre intenta superar aquest incident l'escola es converteix en un camp de batalla on un èsser sobrenatural farà mutil.lacions i destroços "a lo grande".

Tràiler: http://www.youtube.com/watch?v=XYDf-SS1HvI&feature=player_embedded

5- Una trilogia mexicana de ciència ficció treu el nas al mercat cinematogràfic. "Seres: Génesis". Es tracat d'una obra mexicana que ha comprat 24 Frames per distribuir-la. Si tot va bé hi haurà 3 films que explicaran com es troben restes d'una nau extraterrestre i com una noia (de forma estranya) anuncia la fi de la raça humana per una alienígenes hostils. A veure que en surt.



Tràiler: http://www.youtube.com/watch?v=TOcVe_Wy3HY&feature=player_embedded




6- Una pel.lícula de terror thailandesa de títol "Coming Soon". A mi el pòster ja m'ha cagat patas pa bajo!!!!!! No sé com estarà, ni tan sols sé si l'estrenararn mai o sortirà mai en DVD. Intenatré veure si la puc visionar-la on-lineo algo... el me´s probable és que sigui una castanya enorme però...., és el que té ser un enamorat de les pel.lis de terror. Ens explica la història mai explicada (ja, ja, ja, ja... me parttttt!!!!) d'una pel.lícula de terror que no acaba amb els crèdits finals... et segueix a casa!!!!!!!!!!.

7- Es confirma que la saga "Three" dels 4F deixarà a aquest grup amb nomès 3 membres originals. En cap moment s'ha dit que no serà substituit, de fet ja es va comentar durant la Comic-Con que Spiderman semblava molt unit al futur del grup.

P.D. John Cusak serà qui donarà vida als últims 5 dies de vida d'Edgar Allan Poe. Es presenta un thriller obscur, "The Raven", sobre uns assassinats que assoleixen el Baltimore de 1850. L'assassí segueix les pautes de les novel.les de Poe. Nova pel.lícula del director de "Centurion", Neil Marshall. Ens explicarà un thriller de terror que connectarà la por amb l'alta cuina, el seu títol "Underground". Es comenta que podria aparèixer "Union Jack" en la pel.lícula "Captain America. The first Avenger".