FERRYMAN

Me'l vaig comprar una mica a la desesperada. El guió és d'un tal Marc Andreyko i els dibuixos de Jonathan Wayshak. La història no és de lo més original que s'ha escrit mai, aquesta història s'ha explicat altres vegades però, aquesta vegada s'explica molt bé i amb grans dosis de violència i humor allà on toca.
Hi ha un policía que està molt enamorat de la seva muller Rachel. Però un assassí en sèrie sense escrúpols la matarà de forma horrible. Durant el judici i desprès d'una sortida de to de Bleeder (l'assassí en qüestió), el nostre protagonista el mata i és abatut més tard per la policia judicial de la sala. El diable li permet tornar a veure a Rachel si fa una sèrie de treballs per ell. La feina consisteix en recollir aquelles ànimes de les persones que l'han venuda per aconseguir èxit en la vida terrenal. Els encarregats d'això són els FerryMan.

El nostre protagonista accepta i al llarg dels anys va fent la feina que el diable li mana. Un dia li diu que ja està fart i que vol que es compleixi el contracte. El diable li diu que un últim treball i quedarà lliure del contracte que va firmar i podrà tornar a veure la seva muller.
Ha de caçar a "The Outcast", un personatge misteriòs que més tard sabrem la seva identitat i està molt i molt ben trobada!!!!!!!!!!!!!!!!.... (monedes de plata i una traïció us donarà una pista).
M'ha agradat molt i m'ho he passat de por llegint-lo!!!!!!!!!!. Els dibuixos són excel.lents, els he trobat molt i molt lligats amb la història. En definitiva una història molt complerta i que espero que no s'hagi acabat amb aquest volum que recopila els números del 1-5 americans.