ADAMANTIUM NEWS: "Buried", "Game of Thrones", "Hobo with a Shotgun", "There be Dragons", Batman a l'exèrcit?....

1- Està a puntet de caramel la nova pel.lícula de Rodrigo Cortés amb un Ryan Reynolds "on fire". Està guanyant una barbaritat de premis per allà on passa i si voleu que us digui la veritat té una pinta realment important. Us passo un dels tràilers que estan circulant per la web i jutgeu vosaltres mateixos.
Tot sembla apuntar a una història no apta per gent claustrofóbica, el nostre protagonista apareix en un taüd a les fosques i amb un mòbil. A partir d'allà suspens a dojo i una dosis de nervis pels espectadors!!!!! Jo m'apunto a veure-la!!!!!!!!!


2- Aquest any i el que ve les séries vindran marcades per dos estrenes esperadíssimes.. "The Walking Dead" i "Game of Thrones". La primera està a puntet d'emetre's, de fet s'estrenarà als USA la nit de Halloween, la segona trigarà una mica més però la pinta és tan impressionant com la dels zombies. Ja han sortit diversos teasers i aquí us poso l'últim.
Aquesta série està basada en una saga de George R.R.Martin que es diu "Canción de Hielo y Fuego" y que a hores d'ara encara no està finalitzada. L'escriptor porta 4 llibres editats i tothom està a l'espera del 5è. Un món de fantasia, espases i bruixeria envolta als personatges realment carismàtics de l'obra. Intrigues polítiques, assassinats, traicions.... quina pinta!!!!!!!!!!!!!!


3- Sembla ser que el producte Grindhouse que van presentar Tarantino i Rodríguez, segueixen aportant calarons a les seves butxaques. "Machete" és un d'aquests productes que han aparegut a partir d'allò i ara "Hobo with a Shotgun" li farà companyia. Un altre tràiler que es converteix en film. En aquí tindrem una pel.lícula d'acció de série B protagonitzada per Rutger Hauer.
Un cop vist el tràiler crec que això és carn de DVD i poca cosa més. Però com que la gent és així de "kitch" segu que se li dónarà un bombo de la hòstia. Aquí us deixo el tràiler.4- Nova pel.lícula sobre la nostra guerra civil. Fins ara la millor que he vist ha estat "Tierra y Libertad" de Ken Loach. El cor garrativat durant tota la pel.lícula i a més a més vaig tenir la sort de veure un pase a la Filmoteca i tenir alguns dels actors allà presents que explicaven coses del rodatge.En aquesta ocasió es presenta "There be Dragons" que de moment no té distribuidora ni als USA ni a Europa. Espero que no quedi en l'oblit.

Traìler: http://www.youtube.com/watch?v=tk05XVC1EtY&feature=player_embedded5- Batman inspira a l'exèrcit dels USA. S'ha creat una unitat de l'exèrcit que es diu Batman (són inicials) en la que s'intenta que els soldats tinguin menys pes que carregar en el seu equipament. Us passo el link i llegiu-lo.. val la pena.

Notícia de ZonaNegativa: http://www.zonanegativa.com/?p=20473