NEXT AVENGERS Heroes of Tomorrow


La Marvel intenta explotar al màxim els seus personatges. Aquest és el cas del grup de superherois més poderós del món..... The Avengers. La veritat és que sempre han agradat això de les realitats alternatives, els mons apocal.líptics, els futurs catastròfics..... nomès cal veure com sagues de l'estil "El Viejo Logan", "Marvel 2099", "Reign", "La Era de Apocalipsis" han tingut bastant èxit de ventes i de crítica.

En aquesta ocasió se'ns presenta un món dominat per Ultron. El robot (que jo creia havia estat ideat per Hank Pym) resulta que per aquesta història està creat per Tony Stark i aquest és l'únic vengador original que queda o millor dit, l'únic vengador humà ja que, La Visión juga un paper important en aquesta història. Ultron ha conquerit gairebé tot el món i ha derrotat els Vengadores. Tony Stark protegeix i amaga els fills d'aquest herois fins que Ultron els acaba descobrint i va cap a la seva localització a destruir-los.

Els nois amagats per Tony Stark són: James (fill del Capi i la Viuda Negra), Torunn (filla de Thor), Azari (fill de Pantera Negra i Tormenta), Henry Pym (fill de Henry Pym i Janet van Dyne). Però hi ha un fill de "vengador" que ha restat amagat als ulls de Stark... Francis Barton (fill de Ojo de Halcón) que s'incorporarà més tard a la colla i que és el líder de la resistència humana a la ciutat d'ULtracity.



La pel.lícula ens explica com aquest herois del demà intentaran derrotar al mal que els seus pares no van poder destruir. Cal dir que no estaran sols per aconsegir tal fita, un cert gegant de coor verdós els ajudarà, un Iron Man en hores baixes farà el que podrà... i tots potser sí que podran aconseguir-ho, no?
En realitat no és un d'aquells productes marvelites que encandil.lin, ni tan sols és necessari per ningú haver vist les seves aventures, però dins del que cap és prou entretinguda i fa passar una bona estona. Així doncs un recomenable passatemps.