ASQUEROSAMENTE RICA

Història negre, negre i... negre. Panini treu una sèrie de novel.les gràfiques de misteri i assassinats sota el segell de Panini Noir. En aquesta ocasió es tracat d'una aventura que guionitza Brian Azzarello i dibuixa Víctor Santos. D'entrada podem dir que Azzarello segueix fidel al seu estil d'històries fosques on ningú és bo o dolent al 100%, sempre hi ha matissos que fan molt humans als personatges. El dibuix de Santos ajuda a aquesta sensació.

La década dels 40 enmarca la història d'un exjugador de futbol americà que, desprès de perdre el tren de la fama és venedor de cotxes en un concesionari. És un venedor mediocre que viu amargat pel seu passat i la perspectiva d'un futur més aviat ple de soledat. El seu jefe decideix treure un millor profit del seu empleat i el posa com a "guardaespatlles" de la seva filla que té certa facilitat en sortir en els diaris.
A partir d'aquest moment apareix un món davant de Junk (el protagonista) que el desequilibra. Sexe, drogues, diners i violència marquen els passos del guardaespatlles a partir d'aquests moments. Els dibuixos de Santos tenen certa similitut amb l'estètica de Risso to i que, pel meu gust, no hi arriba. No és que sigui dolent si no que Risso és tan bo que és difícil imitar-lo o superar-lo. De totes maneres cumpleix de forma notable amb el ritme de la història.

Còmic per aquelles persones fans de les històries negres a l'estil Bogard.