NO MORIRÉ CAZADO

Còmic realment "preocupant", situació espantosa i molt esgarrifant per la possibilitat de què sigui real (de fet ja s'han donat casos similars en el món). Alfred ens presenta el límit de la moral i ètica humana. Ens trobem en un petit poble francès d'idees bastant tancades i amb una població molt marcada pels dos grans terratinents que dominen el territori. Unes vinyes i una serraria són els dos negocis que hi ha en aquest poble i la gent que treballa en un d'ells odia a la que treballa en l'altre. Hi ha però, situacions en què s'obliden aquestes diferències i tots disfruten d'esdeveniments com bodes i altres "festejos".
En aquesta ocasió la boda del germà del protagonista és l'esdeveniment que marcarà el ritme del còmic.

El nostre protagonista vol sortir del sistema de vida del poble i decideix estudiar mecànica de manera que cada dia viatja a la ciutat per aprendre. Gràcies a aquests viatges es crea una relació d'amistat entre ell i el "tonto del poble" (Terence). Però no tothom veu a Terence com ell i entre aquests individus està el germà i futur marit de Sonia.

Les males persones poden crear de pitjors amb les seves accions. Crec que aquesta és la frase que defineix els esdeveniments que vindran a continuació. A algú li podrà semblar que la'utor dels fets té raons per fer-ho, que els seus actes quedaran justificats.... d'altres creuran que no hi ha mai cap raò per arribar a aquest punt. Una bona lectura que de ben segur no et deixarà mai indiferent.