SEN MIRAR ATRÁS


Gran i grandíssima sorpresa al llegir aquest còmic de Daniel Montero. La setmana passada es va fer la presentació d'aquesta novetat gallega a la ciutat de Barcelona. Es va fer en una de les botigues amb més encant de la ciutat, Arkham Comics. Lo dolent va ser que no vaig poder ser-hi, lo bo que tant l'autor com el senyor Arkham em van guardar una samarreta i em van dedicar un exemplar (des d'aquí sempre agraït).

La història que ens explica aquest autor és realment genial. Un jove que decideix trencar amb tot i començar de nou en companyia del seu inseperable quisso. Sembla que no cemença molt bé aquesta aventura al espatllar-se el cotxe i haver d'anar a peu fins a la ciutat més propera. Allà aconseguirà una feina i intentarà barrejar-se entre la població autòctona.

Els problemes greus apareixen amb el segrest de la petita neboda d'un company de feina. A partir d'aquí tot és completament boig i sorprenent. Llàgrimes que apareixen en els ulls del lector i desapareixen en la següent vinyeta i tornen a aprèixer dos més enllà. Un grandíssim còmic, excel.lent.