HAUNT


Nou personatge dins del món IMAGE. Kirkman, McFarlane, Capullo... són els padrins d'aquest nou individu aparegut fa res en els quioscos. Ens trobem davant d'un nou producte de la factoria McFarlane Toys. Un còmic amb un aspecte molt juvenil, crec que va dirigit a lectors joves que els hi agradi un personatge fosc i que comencen a moure's dins dels mons de la traició, l'assassinat, els enganys, els adulteris i els interessos polítics mundials. Hi ha altres còmics dirigits a un públic juvenil, un exemple clar és Ultimate Spiderman però, aquest últim té un enfoc massa infantil cosa que no passa amb Haunt.

Pel que sembla tenim a dos germans que no es porten massa bé. Un d'ells és capellà i l'altre un soldat d'una d'aquelles organitzacions secretes que vetllen per la pau mundial. Un dels 2 acaba mort i el seu fantasma no pot arribar al cel o infern (on li toqui). El germà viu i el fantasma del difunt es poden unir i crear un ésser a prova de bales que genera una mena de substància que pot moldejar com vulgui i apareix en forma de "tentacles" al voltant de les mans i el cap.
Per suposat una trama de traïció planeja sobre la mort d'un dels germans i per tant això s'ha de solucionar. A partir d'aquí tot gira al voltant d'unes notes d'un científic boig que experimentava amb nens vius.


Sincerament crec que McFarlane comença a tenir sec d'idees el seu cervell. Té una mena de fixació amb els personatges que no poden abandonar el món terrenal després de la seva mort. El millor d'aquest còmic no és el dibuix (que no està malament) si no les trames que envolten al personatge principal (els adulteris, el "flirteo" de l'esglèsia amb la prostitució, les trames d'espionatge). La prova està en que tampoc t'expliquen gran cosa del "súper" sino que s'expliquen més aquestes subtrames d'espies.

En definitiva, un començament normalet però que li donarem una nova oportunitat a veure com es desenvolupa el fil d'espionatge..... de moment no direm res de les similituts clares entre Spiderman i Spawn.... però tela marinera, eh!!!!!!