REINADO OSCURO: La Lista


De nou volums extres que van apareixent com a comparsa de l'esdeveniment marvelita de l'any (aquest mes surt el nou fet que mourà els fonaments de l'univers marvelita, "Siege" (Asedio). En aquest volum englobat dins de la saga "Dark Reign", se'ns presenten les accions de diversos superherois per intentar acabar amb la supremacia actual de Norman Osborn.

Hi ha diverses històries sense connexions aparents, una per cada súper que apareix (Daredevil, Punisher, Ronin, Hulk, Spiderman, Nick Fury...). No totes elles són bones i de fet no hi ha cap que sigui excel.lent però, sí que hi ha més d'una que és molt entretinguda. Podríem dir que la que més m'ha agradat és la de Daredevil però, també haig de dir que la situació actual del justicier cec és molt interessant i que sigui el cap de "La Mano" ja puja 5 punts de sortida. A més a més torna Bullseye com a Bullseye i no el fals Ojo de Halcón i.... com torna!!!!!!!!!!!!!



La de Punisher és també molt entretinguda tot i que ja començo a estar un pel cansat d'aquells capítols en què es veu un Frank Castle perseguit i que acaba destroçat però en peus..... aquest cop però, nomès us diré que és l'inici del Franken-Castle... no sé com s'ho faran. Osborn intenta acabar amb Punisher i envia al fill de Lobezno per fer la feina.

La de Spiderman està molt bé perquè té aquell punt de capítol de sèrie de 30 minuts en què passen moltes coses ben explicades i l'heroi acaba ensortint-se amb un discurs que conmou a la societat americana.

La del Ronin també és bona però té continuitat en el número 47 dels "Nuevos Vengadores" i m'ha tocat una mica la pera. Ens explica com el Ronin intenta matar Osborn ell solet i és agafat presoner. Poder el millor és la conversa que tenen els Vengadores sobre si s'ha de matar o no a l'ex Duende Verde.
Les altres històries són bastant dolentes (Wolverine, Nick Fury, Namor i Hulk). Aquesta vegada no em sento tan decebut com en anteriors ocasions però, segueixo pensant que aquest volums paral.lels als grans esdeveniments són en moltes ocasions, un escurabutxaques pels fans.