"WOLVERINE Origins" i "BATMAN Arkham Asylum"

Com sempre, ha aparegut el joc de la pel.lícula. El problema d'aquest joc (un dels problemes millor dit) és que la pel.lícula és molt dolenta i per tant la història que lliga les diverses pantalles és bastant mediocre. L'estètica del joc és molt bona, Logan apareix amb els diversos trajes que li hem vist al llarg de la seva història comiquera. Només falta el de Parche.
És un joc bastant repetitiu on els dolents es maten de la meteixa manera cada vegada. Hi ha molts moviments de combat, cosa que dóna espectacularitat al joc però, els moviments elementals són molt reduits i la visió del joc molt limitada, fet que no et fa disfrutar del tot. Sí que és d'agrair que hi ha una série de pantalles en les que has de trobar la manera de poder avançar mitjançant l'enginy i saber interactuar amb els diferents elements de l'escenari.
La història és molt senzilla i segueix bastant el fil argumental de la pel.lícula, tot i que afegeixen elements molt característics del món dels mutants que no apareixen el film original.


Hi ha una escena en la que lluites contra un Centinela, apareix també el personatge de Mística que acaba liant-se amb un dels amics de Logan. Per fer la gràcia hi ha un moment en què li comenta a la seva nòvia que vagi en compte amb el fill que porta a les seves entranyes... i li diu: "¿Qué te parece el nombre Kurt?".
De fet el joc es fa un pèl llarg i acabes dessitjant que s'acabi per veure que passa al final. És un joc que, pel meu gust, no val la pena pagar els 60 euros inicials. Si el voleu agafaeu-lo de segona ma i el disfrutareu molt més.

Un altre joc bassat en un personatge de còmic és el de "BATMAN: Arkham Asylum". La valoració d'aquest joc és completament oposada a l'anterior. És un joc que val moltíssim la pena. És excel.lent i a més a més molt fidel amb l'atmosfera fosca i asfixiant del cavaller de Gotham. En aquesta ocasió el Joker ha pres el "mando" a Arkham i Batman haurà de trobar la manera de parar-li els peus.
Apareixen gairebé tots els personatges claus en del món del millor detectiu del món, el comisari Gordon, el Espantapájaros, Bane, Killer Croc, Joker, Hiedra Venenosa, Harley Quinn, Oráculo... he trobat a faltar al Pingüino, no sé perquè no apareix. Potser ho farà en la segona part que ja està en portes de sortir "BATMAN Gotham City".

Els escenaris són excepcionals, els moviments de combat són espectaculars i el joc en sí és bastant violent. Els moviments de càmara són força correctes i per tant et deixen disfrutar de tot el que succeix. Batman disposa de molts dels artilugis que es veuen en els còmics i això et fa entrar més en el personatge. Un joc realment excel.lent!!!!

Tràiler: http://www.youtube.com/watch?v=uPnTSvX86Dw