ADAMANTIUM NEWS: "Red Riding Hood", "Green Lantern", "Cars 2", "Tron: Legacy", "The Walking Dead", "The Hulk", "Martyrs"....

1- Arribarà a les nostres pantalles una readaptació del conte més llegit de tots els temps... "La caputxeta vermella". S'han fet mil adaptacions d'aquest conte (que jo recordi cap en personatges reals) de les quals una de força divertida d'animació i amb un humor una mica gamberro.
En aquesta ocasió la llegenda se'ns presenta com una història de por sense aterroritzar al personal i on el llop sembla que jugarà un paper excepcionalment terrorífic. Hi haurà sexe, imatges fosques, amor, traicions..... a veure que en surt.



2- Per fi ens arriba el tràiler d'una de les pel.lícules més esperades. "Green Lantern" de Martin Campbell i l'odiat Ryan Reynolds. Pel que es veu en el film hi haurà acció a punta pala i molt efectes especials... PERILL!!!!!!!!! Potser massa efectes especials i pequi de pel.lícula massa computeritzada i poc real.
Haig de dir que sóc seguidor novell del personatge de DC i que per tant hauré d'esperar-me a veure el film per poder tenir un bagatge comiquero suficient com per opinar sobre el contingut de la història però, de moment, nomès veig efectes CGI per un tubo i molt color verd... (que per altra banda és el que toca).


Tràiler: http://www.youtube.com/watch?v=PfD81V2gecM&feature=player_embedded

3- Pixar a la carga de nou!!!!!!!!!!!! Pel meu gust han escollit la més fluixa de les seves creacions per fer una segona part. "Cars" ha esta l'escollioda i realment no ho entenc. Bé, entenc que és la més infantil i la que més s'acosta al cinema familiar amb lletres majúscules però, perquè no fan una segona part de "The Incredibles"?En aquesta segona entrega sembla que els protagonistes rodaran per salvar al planeta d'una conspiració mundial. Pel que es veu en el tràiler hi ha un munt de cliches com l'elegant Aston Martin britànic que de ben segur tindrà alguna mena de relació amb 00.... o si no ja ho veurem.


Tràiler: http://www.youtube.com/watch?v=Qe9XFUkltCQ&feature=player_embedded

4- Ja no podem més.... per favor que s'acabi l'esperaaaaa!!!!!!!!! Aquí us deixo l'últim tràiler de "Tron : Legacy"... no vull dir res més, ja se m'han acabat les paraules i espero que això no em passi amb les ganes ni la paciència.

Tràiler: http://www.tublogdecine.es/trailers-y-clips/tron-legacy-trailer-definitivo-en-espanol-eso-sobrevivir-hasta-el-17-de-diciembre/24695

Breus:
- Sembla ser que la cadena AMC ha decidit posar tota la carn a la graella i jugar-s'ho tot pel tot amb la sèrie de zombies "The Walking Dead". Per aquesta raò els episodis de què constarà la segona temporada no seran els rancis 6 que es tenia planejat, si no que en seran 13!!!!!!! Per una banda això és genioal i per l'altra és una mica merdós ja que fins a l'octubre del 2011 no en podrem veure res de res!!!!!!!!!!
- Sembla ser que ja s'ha decidit quina serà la primera de les sèries que Marvel llançarà a la TV, serà "The Hulk". Això ni em sorpren ni m'il.lusiona molt ni poc però, el que sí que em fa molta bonaestrugança és la participació de Guillermo del Toro en el producte!!!!!! Sembla ser que participarà com a realitzador i que el gegant esmeralda no serà CGI en la seva totalitat. A veure que en treiem de tot això, ens haurem d'esperar al 2012 desprès de l'estrena de "The Avengers".
- Els americans són la repera, desprès d'haver fet un remake totalment innecessari de la noruega "Let the Right on In", ara volen fer-ne un de la francesa "Martyrs". Estarà dirigida per Daniel Stamm, del que cal destacar el seu paper en "The Last Exorcism". A veure que en treuen, tot i que de ben segur es podrien gastar els diners en una idea més original.... ostres, potser és que ja no en tenen!!!!!