ADAMANTIUM NEWS: "Season of a Witch", "Battle 2011: Los Ángeles", "The Wolveine", "47 Ronin", "Underworld 4",

Atenció que cada vegada vant apareixent noves estrenes i propostes per l'amy vinent i per aquests dies de Nadal. Ja se sap que pels dies de reis sempre hi ha com una tradició d'anar al cine amb la família.
Anirem comentant cadascuna d'elles....

1- Una nova penosa interpretació de Nicolas Cage, "Season of a Witch". Aquesta vegada les croades són el context històric on Cage arrosega el seu pentinat ridícul de collons. A veure que tal està la pel.lícula que ens mostra unes imatges amb batalles de templaris en Terra Santa que tenen bastanta bona pinta tot i que tenen un aspecte molt CGI.

Tràiler: http://www.youtube.com/watch?v=WR53RvUXhPg&feature=player_embedded

2- I aquí arriba la contrapartida a l'econòmica "Skyline". Una quantitat de pasta que lo flipes invertida en aquest megablockbuster que té bastanta bona pinta. De fet qualsevol pel.lícula sobre extraterrestres que ataquen a la Terra i en la que es gasten pasta a dolor per efectes novedosos..... segur que és un èxit de taquilla!!!!!!!!!!!! Una altra cosa és que cubreixin gastos però, de ben segur que serà una de les pel.lícules de la temporada.


Tràiler: http://www.youtube.com/watch?v=YQ02ADHq8Mc&feature=player_embedded


3- Darren.... ahí te he visto!!!!!!!!!!!!!!! Sí senyor!!!!!! Ja era hora que algú posés ordre en el millor personatge mutant de la història!!!!!!!!!!!!! El director de "Pi" i "Requiem por un Sueño" ha dit que la segona part de Wolverine és dirà "The Wolverine" i que es basarà en l'obra de Claremont i Miller. Ojo al datooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A més a més ha dit que no serà una segona part al "uso", serà uja història de Lobezno però bona, no aquella merda de la primera.

4- Reeves farà una versió del clàssic "47 Ronin" i ja es tenen els directors de "Underworld 4".... espero que Reeves tingui respecte als samurais i la cultura japonesa.....