ADAMANTIUM NEWS: "Source Code", "Blink TM", "Clown", "BATMAN: Círculo sin Fin", "DMZ: Desaparecido en Combate", "Vivir con los Muertos"

1- Ens arribarà la nova proposta de Duncan Jones (fill de David Bowie). Desprès de presentar-nos la seva opera prima, "Moon", i fascinar a propis i estranys, ens arriba "Source Code". Pel.lícula inquietant (com la primera) i que ens presenta un experiment del govern americà per intentar evitar un atemptat bomba en un tren de passatgers. Resulta que poden traslladar a una persona en el cos d'una altra però, nomès durant els últims 8 minuts de la seva vida.... temps suficient? De moment té bastanta bona pinta, els actors no són el millor de lo millor però, no em desagraden (sempre que li tinguem en compte al protagonista, Jake Gyllenhaall, el seu paper a "Prince of Persia" ). Moltíssimes ganes de veure-la.


Tràiler: http://www.youtube.com/watch?v=N4niWLnhqQ0&feature=player_embedded

2- Una nova cinta de ciència ficció i terror amb un robot "amigo de los niños". Una cinta en la que un nen demana un regal i li porten a Blink, el robot que arribarà a ser el seu millor amic. Però les coses no sempre són el que semblen. A veure que ens porta aquesta cinta, molt innovadora no sembla que sigui però, sembla que entretinguda pot ser un munt.

Tràiler: http://www.youtube.com/watch?v=Lo1ZdrRfBv8&feature=player_embedded

3- Aquesta cinta de terror està inspirada en un curt que té el mateix títol. Aquest film té pinta de ser bastant dolentot o com a mínim bastant insípid. Cal dir que Eli Roth està ficat en el film i això sempre em tira enrera. Només hi ha una pel.lícula que estigui bé i el nou amic de Tarantino estigui implicat en el tema creatiu, "The Last Exorcism". La història ens explica com un pare que no vol decepcionar al seu fill, troba una disfressa de paiasso per fer una funció a la seva festa d'aniversari. El problema arriba quan no pot treure's el maquillatge ni la disfressa. Hi ha imatges inquietants tot i que amb el creador de "Hostel" entremig....

Tràiler: http://www.youtube.com/watch?v=utmvmr7cgcg&feature=fvst

4- Torna Kevin Smith a presentar-nos una aventura del cavaller de Gotham. Desprès d'haver escrit una de les aventures més fluixes del cavaller enmascarat, Smith ens presenta una nova aventura. L'aventura de Bruce Wayne tindrà aquest marc:

"Consagrado a su interminable cruzada contra el crimen, Batman se enfrenta a la aparición de un nuevo vigilante enmascarado, que en las últimas semanas patrulla las calles de la ciudad. A su vez, Silver St. Cloud irrumpe de nuevo en la vida de Bruce Wayne, haciéndole creer en la posibilidad de compatibilizar el papel de protector de Gotham City con la atención a su vida personal."


Sincerament trobo que l'espectativa d'aquesta minisèrie és molt baixa. L'anterior obra de Smith a càrrec de Batman, "Cacofonia", és molt fluixa i per tant no espero gaire més d'aquest guionista i director que últimament sembla que a perdut el nord. A veure que fa amb aquesta saga i que aconsegueix amb la seva nova pel.lícula "Code Red". Una altra cosa que no ajuda gens són els preus que està posant Planeta als volums que està treient de Batman. En aquesta ocasió 20 euros.... em sembla escandalós.


5- Torna un nou número d'una de les sèries més importants que s'estan publicant actualment a l'estat i em refereixo a "DMZ". Aquesta sèrie que ens explica les vivències de Matty Roth en una New York desfeta per la segona guerra civil americana, està deixant molts bons regustos de boca en els seus lectors. Brian Wood sap posar el suspens i l'acció necessària per mantenir al lector amb les ganes i Riccardo Burchielli li dóna aquest aspecte entre "cool" i deixat que a vegades em treu de pollaguera i a vegades m'encanta. Aquest número serà especialment interessant desprès que Matty cometès un dels errors més importants des que viu a la DMZ.

6- Nova novel.la gràfica de zombies que estan sortint com xurros. En aquesta ocasió sembla que tingui un aspecte similar al de "Los zombies que dominaron el mundo", és a dir una història de zombies embolcallada en humor negre. En aquesta ocasió se'ns presenten les aventures de dos nois i una noia en un món dominat pels no morts.