CHEW II


Tornen les aventures del policia més "gustós" del món de les vinyetes.... torna Tony Chew!!! Segon volum d'aquell detectiu de la FDA que té uns estranys poders, pot saber coses a partir de mossegar i tastar aliments. La qüestió és que si hi ha algun assassinat i tasta la sang de la víctima pot arribar a saber qui va ser el seu assassí, com va anar el crim..... poders que en determinades ocasions són una verdadera putada!!!!
Havíem deixat a Chew com a "xivato" del seu company de la FDA, desprès de descobrir que estva darrera una sèrie d'assassinats. També havíem vist com passava de treballar de policia de carrer a entrar a la FDA desprès de perdre al seu company en una incursió en un restaurant on es cuinava pollastre de debó. Cal matitzar que en el món on viu Chew, el pollastre està prohibit degut a una grip aviar. Tampoc hem d'oblidar com d'enamorat es va quedar el nostre protagonista de la crítica de cuina que aconsegueix fer sentir a la gent el gust del menjar a través de les paraules.

Tenint en compte tot això, el segon volum de les aventures de Chew es basa en l'aparició d'una fruita que té gust a pollastre. Una illa del pacífic es troba de la nit al dia amb que apareixen unes fruites bastant interessants i que tenen gust a pollastre un cop les has cuinades. Això porta al nostre detectiui del FDA cap a l'illa en qüestió de la ma de son germà, un cuiner de renom "venido a menos".

A partir d'aquí tot comença a embolicar-se, apareix el seu antic company a escena amb mitja cara biònica desprès que li haguessin clavat una destral en la incursió pollastril de la que parlàvem anteriorment. També apareix un vampir a escena, amb alguna femellota rusa del primer volum que ja veureu. Un chef que aconsegueix mostrar els seus sentiments a través del menjar... pot aconseguir fer-te plorar o riure copiant les obres literàries i transformat-les en plats exquisits.

Una obra que ha pujat punts en la meva escala de favorits. El primer volum no em va acabar d'agradar pel fet d'utilitzar un humor que no acabava d'entendre però, en aquest segon volum aconsegueix combinar humor i suspens de forma excel.lent. Les il.lustracions són una meravella, m'encanta aquest dibuixant..... tés un toc de Ramos, Keith, Bachallo.... brutal.