ADMANTIUM NEWS: "Judge Dredd", "Green Lantern", "Pan", "A.D.", "CodeHunters"...

1- Apareix la primera imatge de la nova pel.lícula del personatge comiquero de DC. A mi personalment no em desagrada gens i el que més m'agrada del projecte és que, pel que he llegit, Karl Urban sembla ser que no es treurà el casc!!!!!!....iujuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Desprès de la merdeta tan pudent de Stallone ja tocava que algú aixequès una miqueta a aquest personatge que tants bons moments ha donat. "Judge Dredd" serà rodada en 3D.



2- S'ha filtrat el que sembla que és l'aspecte de Parallax en la pel.lícula de Martin Campbell. Parallax era, en principi, en el que s'havia convertit Hal Jordan desprès que la por el dominés. Desprès de llegir la saga "Renacimiento" s'ha vist que en realitat Parallax és una criatura que encarna la por a l'univers i que va aconseguir dominar a Hal Jordan i que aquest es tornés en contra dels seus companys green lanterns. L'únic inconvenient que li veig és que hauria de ser una criatura GROGA!!!!!!!!!Els anells dels Siniestro Corps són de color groc i per tant la criatura que personifica aquest terror a l'univers ha de ser groga i a més a més, en els còmics és groga.


3- Ara resulta que Ben Hibon és o més aviat serà en breu, un semidéu de l'animació. Aquest home és el responsable del conte animat que conté l'última pel.lícula de Harry Potter. El conte ens explica la història de tres germans mags que es troben amb la mort i la volen "vacil.lar". Realment el conte és excel.lent i té un toc a l'estètica Guillermo del Toro. A arrel d'aquest éxit li han proposat un nou projecte que es diu "Pan" i que reescriu la llegenda de Peter Pan. Resulta que el capità Garfi és un detectiu obsessionat amb un segrestador de nens, la història havia de ser portada a la pantalla per del Toro però al final li han donat la feina a Hibon. Abans que "Pan" podrem veure "A.D.", la nova proposta d'animació de Hibon que ens explica les coses que han de fer els sobrevivents d'un apocal.lípsi zombie. Aquest projecte està ja en post producció i té una pinta que "te mueres!!!!!"




També podeu mirar el curt "CodeHunters" que sembla que té una pinta brutal. Aquí us deixo una imatge i el link: http://www.youtube.com/watch?v=D2iOcCibzUo