"The Walking Dead"... TV serie


Portem 4 capítols d'una de les sèries més esperades d'aquest any. Des de fa un temps cap aquí la temàtica "Z" està de moda. No paren d'aparèixer novel.les, pel.lícules i còmics de temàtica zombie. Per tant era d'esperar que en algun moment els no morts assaltessin la petita pantalla i així ha estat amb l'adaptació de la gran saga creada per Kirkman i Moore.... "The Walking Dead".

L'obra del creador de les "Teenage Mutant Ninja Turtles" o "Invincible", ha superat totes les espectatives. Un còmic en blanc i negre que ens explica les desventures d'un grup de supervivents encapçalats per Rick (un agent de policía rural) en un món dominat per zombies que ells anomenen "caminantes" (walkers). La gràcia de la sèrie és que els zombies acaben sent un personatge secundari i les relacions humanes són el principal tema de la trama.

Doncs desprès d'estar enganxat al còmic, no poder esperar els volums gràfics de la novel.la i matar per saber coses noves del grup protagonista, no puc expressar el mateix entusiasme per la sèrie televisiva. M'està decepcionant de forma descomunal. I el pitjor de tot és que la primera temporada nomès té 4 capítols cosa que fa difícil la recuperació de la meva atenció amb nomès 2 capítols a la recàmera.

Per què t'has d'inventar les coses si el text original ja és prou bo? Perquè si fas algo diferent però millor, em sembla genial però... si fas el que estan fent, millor que ho parin i prou. "La gota que colmó el vaso" és el capítol guionitzat pel propi Kirkman... el pitjor dels que he vist. Sense sentit i sense cap aportació a la trama general de la sèrie. Això em fa pensar que no tene les coses molt clares perquè estan posant capítols de palla quan fa 3 dies que ha començat la sèrie i estan a 2 d'acabar la temporada.

Amb això no vull dir que no segueixi la sèrie, la seguiré "como está mandao" però, les espectatives han decaigut en picat.