BATMAN "Círculo Sin Fin"

Ja havíem comentat aquí que Kevin Smith tornava a la càrrega amb el cavaller obscur per obsequiar-nos amb una minisèrie que es titula "Círculo Sin Fin". Sembla ser que Smith posarà punt i final a la seva visita al món del cavaller de Gotham. Smith repeteix acompanyant gràfic i per tant Flannagan serà l'encarregat de posar en imatges les paraules del director de "Clerks".

Kevin Smith ha patit una pèrdua de musa bastant important en els últims anys. Tot va començar desprès de fer "Jersey Girl" on el director de New Jersey s'endinsa en el món de la comèdia romànticona i es queda a gust... mare de Déu quina cosa més dolenta. A partir d'aquí les seves direccions cinèfiles són bastant dolentes a excepció de "Clerks II" (un oasi entre tanta decadència).

Els seus guions "comiqueros" també han perdut "chispa", nomès cal llegir les seves aventures a Daredevil i a continuació llegir la miniserie de Spiderman i la Gata Negra per donar-nos compte que aquest home no està en el seu millor moment. Enmig d'aquest panorama va treure "Cacofonía", una aventura bastant fluixa que introduia un nou personatge en la galeria de villans de Batman.

Ens referim al personatge de nom "Cacofonía". En aquesta segona minisèrie sobre el cavaller obscur, Batman es troba amb un personatge nou que circula pels carrers de Gotham i sembla que sigui un potencial aliat. Batman dubtarà si confiar o no amb aquest nou justicier i és que si tot surt bé ell podria ser el seu substitut. En aquesta saga, Bruce Wayne rep la visita d'una antiga novieta que li fa pensar si no li ha arribat l'hora de deixar de patrullar els carrers de Gotham i sentar el cap.

Aquest primer volum de la minisèrie és una mica més entretingut que l'anterior "Cacofonía" però no deixa de ser una història inferior sobre l'home rat-penat. Sobretot pel que fa a l'apartat il.lustratiu. Deixa molt a desitjar el senyor Flannagan.

Pel que fa al guió... doncs haurem d'esperar a veure com soluciona la trama Kevin Smith, ja que el primer volum acaba en un moment àlgid i que et dóna ganes de saber més. La idea de fer que Bruce Wayne es plantegi abandonar la capa no és res nou però, Smith ho fa amb certa gràcia sense ser excel.lent. Com dic, haurem d'esperar la seva conclusió per veure si realment ha valgut la pena o no llegir-se "Círculo Sin Fin".