LOBEZNO OSCURO v.2

Segon volum del fill de Lobezno. El primer va ser una gran sorpresa, no tenia gaires espectatives respecte aquell còmic i em va sorprendre molt gratament. De fet crec que té allò que li falta a son pare en moltes ocasions, una mica d'intriga, un nus una mica més elaborat que el típic..."me jodieron la mente y ahora que lo recuerdo todo, sale el animal que hay en mi .... aaaarrrggghhhhhhhh". Ja començo a estar una mica cansat d'aquesta imatge salvatge del personatge per sobre de l'home. Cert és que Lobezno té una part animal molt important i que està lluitant constantment per evitar que aquesta surti a l'exterior però, això no vol dir que sigui l'excusa perfecte en qualsevol moment i situació.

Doncs com deia, Daken té allò que li falta a les col.leccions del pelut canadenc. En el primer volum se'ns mostrava un Daken manipulador i sense cap sentiment cap a ningú i amb un sol objectiu: el seu propi benefici. En aquest segon volum la coherència hi és present i de nou apareix un personatge perdut en la seva pròpia complecència de sang i venjança constant contra tothom. La qüestió és lluitar i que hi hagi sang pel mig. Aquest segon volum es centra en 2 aventures del "Lobezno Oscuro", la primera en la que es diverteix a costa de la suposada "Ms. Marvel" que creu tenir alguna mena de relació sentimental amb el mutant. El seu pensament pot haver canviat desprès de prendre el te amb ell, en una petita teteria japonesa de NY.


La segona aventura està centrada en la saga d'"Asedio". En plena lluita contra els compatriotes de Thor, Daken tindrà unes visions del Ragnarok i en elles es farà clara i evident la seva passió per la matança indiscriminada. És ell el príncep que ha de portar la fi del món a la Terra?.....
Haig de dir que aquest personatge no m'agradava gens, de fet vaig pensar que se'l carregarien ràpid per la còpia massa trillada de son pare i la fase de popularitat i abús que està patint el canadenc. Ara m'haig de menjar les meves paraules, Daken mola i mola molt. En realitat és un personatge del que es gaudeix molt més en "singular" que no pas en una col.lecció com "Vengadores Oscuros" on pot quedar tapat per personatges de més pes específic com Norman Osborn. Crec que als EEUU han tret una col.lecció per ell sol i quan arribi aquí tenen un fan que la comprarà sense pensar-s'ho.

Daniel Way borda al personatge de Daken en aquesta minisèrie de 2 volums i mira que en la capcelera de Lobezno el trobo molt irregular. Els dibuixos de Camuncoli són espectaculars!!!!!!!!...molt de tanto amb aquest dibuixant que pel meu gust és una passada. És com una barreja entre Liu i algú altre que ara no em ve al cap. En definitiva, una gran minisèrie que recomano sense cap mena de dubte. Snikt!!!!!