SUCKER PUNCH... o com Zack Snyder ha tirat a la brossa tot el que havia fet fins ara.


Ahir vaig anar a veure l'espectacular aposta de Zack Snyder per aquest 2011. L'invasió de tràilers que ens havien arribat era impressionant i l'atractiu de la proposta era molt elevat, només cal veure a samurais amb metralletes, nazis zombies, dracs... Pel que es destil.lava de la pel.lícula la cosa pintava de blockbuster impressionant a l'estil "300". Doncs la cosa ha estat un "fiasco" del "copón"!!!!!!!!!!!!!!!
Tenia unes ganes bojes de veure efectes especials per un tub i disfrutar d'una aventura d'acció tradicional on les escenes d'acció, et fan de guia durant un viatge espectacular al voltant dels personatges carismàtics. Doncs cap d'aquestes coses són les que em vaig trobar. Personatges totalment fluixos i amb actituts molt artificials i sense molt de sentit. Les nois protagonistes estan molt bones però, són pèssimes actrius... ni una es salva de la crema. Baby Doll, que és la màxima atracció del film, és sosa com una mala cosa, no té cap mena de caràcter, ni tan sols té el cliché d'adolescent sexy rebel. La feina de càsting ha estat completament un xurro.

La història és del propi Zack Snyder i la idea no està malament. El global és bo però la concreció és pèssima. Una adolescent és abandonada en un psiquiàtric pel seu padastre i per poder fugir es sumergeix en un món imaginari on ella i les seves companyes són unes ballerines en un club i quan ella balla es converteixen en unes mercenàries de "toma y daca". Han d'aconseguir una sèrie d'objectes per poder fugir del club. la connexió entre la realitat i el món del club és molt fluixa, ni gaire bona ni explicada ni res de res. Les missions són com pantalles d'un videojoc, cada missió un nivell de dificultat. Pèssim.
Els efectes especials acaben passant a un segon pla perquè les actuacions i la història són tan dolentes que ni uns efectes digitals com aquells poden aixecar el tema. La imatge és totalment videoclipera i crec que Snyder hauria de començar a pensar en grabar pel.lícules a l'estil normal, sense tanta pantalla verda perquè això comença a cansar.
El final de la pel.lícula no és dolent, és nefast, ridícul, sense sentit i a sobre vol donar-te un missatge moralista. "Tú tienes todas las armas para luchar"... vete a tu pueblo Snyder!!!!!!!!!! Sembla que si ha de fer adaptacions o bé remakes encara es defensa però, si ha de fer històries originals millor que se les expliqui als seus fills o amics i així ens estalvia una mala estona i una pèrdua de temps. Només espero que "Superman: the Man of Steel" li surti bé perquè si no, haurà perdut a un seguidor en la meva persona.


Fitxa tècnica:
Director: Zack Snyder
Guionista: Zack Snyder
Actors:  Emily Browning, Abbie Cornish, Jena Malone
Tràiler:
http://www.youtube.com/watch?v=XSIetIg7O3M