Orígenes: SUPERMAN


Ja he dit en moltes ocasions que no sóc seguidor de Superman, de fet el considero un personatge molt soso i amb molt poco mobilitat. Prefereixo un Batman, Green Lantern, Lobezno, Daredevil.... són personatges més foscos i amb més marge de creativitat que personatges tan marcats com Superman, Capitán América...
Vaig arribar a Antifaz i hi havia tres volums de Superman, tots tres tenien molt bona pinta però estava clar que els 3 no podien venir cap a casa. Per tant vaig demanar consell i la resposta va ser : "agafa't el de Geoff Johns i Gary Frank, veuràs que és la història de sempre però molt ben explicada i molt entrenyable i fresca".

Doncs tenien tota la raó del món!!!!! M'ho he passat molt bé llegint aquest còmic, el guió excepcional i els dibuixos brutals. Johns ja ha demostrat la seva gran capacitat per guionitzar herois de DC i Gary Frank ha posat dibuixos a un munt de vinyetes de forma molt encertada en la majoria de les ocasions ("Midnight Nation", "KIN", "World War Hulk").
No esperem descobrir res de nou en aquest volum, només passar una molt bona estona revisant tota la infantesa i adol.lescència del més gran súper de tota la història. Com sempre els fets explicats per Geoff Johns comencen en la petita població de Smallville on la família Kent és testimoni de l'arribada d'un cohet extraterrestre que portarà la il.lusió de les seves vides.
El còmic consta de diverses etapes en la vida de Clark Kent, infantesa, adol.lescència i joventut primerenca en l'arribada a Metrópolis. Els dibuixos de Gary Frank són excepcionals al llarg de tot el volum.