DAYTRIPPER... una perla!!!!


Feia molt de temps que tenia aquest cómic a la lleixa dels pendents. Cada vegada que agafava una nova lectura em mirava amb ulls tristos com dient-me... ei que porto temps aquí!!! Però semblava que això no el desanimés en la missió d'esperar el seu moment. Aquesta setmana ha estat el moment idoni, certes circumstàncies s'han donat en la meva vida que l'han fet ideal per acompanyar-me. També volia retre un petit homenatge a la botiga on el vaig adquirir, "85 cómics", que tanca aquesta setmana.

La veritat haig de dir que la lectura de l'obra de Gabriel Bá & Fábio Moon m'ha sorprés de moltes maneres. En primer lloc perquè creia que es tractava d'una única història i no pas de petites històries que formen una gran aventura vital. Les il.lustracions són excel.lents i acompanyen de forma molt encertada les lletres i el sentiment de les històries. 
Dic que es traca de petites històries perquè així és, se'ns expliquen diversos moments en la vida de Brás que han estat importants i que han tingut un final tràgic però, també he comentat que formen part d'una gran aventura vital perquè el conjunt d'elles ens porta a una emoció sencera, única, d'una sola peça. Els autors aconsegueixen entrar de mica en mica en l'ànima del lector i explotar en les últimes vinyetes un sentiment agredolç que t'omple la ment de sensacions que t'obliguen a llegir la següent història al mateix temps que tens les teves reticències perquè no creus que es pugui superar.
Al llarg de l'obra els autors juguen amb sentiments i la visió permanent de la mort que no ens abandona mai ja que com molt bé es diu en alguna de les vinyetes, ...la mort forma part de la vida. No han descobert pas la sopa d'all però, el que expliquen ho fan de manera tan dolça, dura i encertada que és com si ho haguessin aconseguit.
Un cómic excel.lent, altament recomenable per aquelles persones que busquen una lectura que els arribarà a l'ànima.