Sympathy for.......Park Chan Wook


Per fi he pogut acabar de veure la trilogia sobre la venjança que ens ha ofert aquest fantàstic director coreà. La veritat sigui dita, aquesta última entrega em feia una mica de mandra i de fet després d'haver-la visionat segueixo pensant que em fa mandra.....realment és la més fluixa de les 3 sense cap mena de dubtes.
Haig de dir que em vaig enganxar al carro una mica tard, la primera pel.lícula no l'havia vista, ni tan sols sabia que hi havia un director coreà que estava tractant el tema de la venjança en una trilogia. Un amic meu em va recomenar "Old Boy" i com que ja havia fet gala de bones recomanacions vaig fer-li cas. Increible!!!!!!!!!!!!!!!!!! quina pel.lícula!!!!!!!!!! Excel.lent!!!! Em va semblar realment brutal.

Al principi no acabava de seguir-li la pista però al cap d'un rato ja li tens el truquillo pillat i llavors flipes!!!!!!....el final és impresionant, com es pot ser tan fill de puta!!!!!!!!!!!!!!

Ja que havia flipat en colors amb aquesta història vaig decidir veure la primera de la saga "Sympathy for Mr. Vengeance". En aquesta ocasió també em va agradar molt, però no va ser sublim com amb Old Boy. En aquesta ocasió la pel.lícula és molt lenta (que per això no em queixo)i hi ha certes escenes que es podrien resoldre d'altres maneres i fer la història més dinàmica. Seguia sent una història realment violenta com la seva següent en el temps, però es veia que encar hi havia coses a millorar.


Finalment arribava la tercera entrega i aquesta vegada ja era conscient de tot i esperava amb molt interès l'estrena. Me la vaig perdre a Sitges i a les sales comercials, però no es va escapar en dvd.

La paraula poder no és decepció, però semblava com si aquesta entrega estigués de més. No vull dir que una tercera pel.lícula no fos bona idea, però tal i com la presenta el director sembla que s'hagi quedat sense idees.Sí que és durilla com les altres però no té el toc que les feia diferents. Massa coses explicades que després no entenc a que vénen doncs no les aprofita.

De totes maneres no tinc cap mena de dubte en recomenar-vos tota la trilogia... sensacional!!!!!!!!!!!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Estimat company,

me n'alegro d'aquesta entrada que has ficat, i bastant d'acord amb l'anàlisi, sens dubte Old boy és la millor de les tres. el que no sabia és que no s'havia estrenat la tercera, la vaig veure igual fa més d'un any, és el que té tenir amics més freakies encara que tu.

wolvie ha dit...

moltes gràcies maestro jedi... espero formar parte del consejo con el rango de maestro muy pronto y poder discutir sobre estos y otros abatares junto a mis iguales muy pronto (concretament el dia 5 d'abril que tenim el dinar!!!!!!!)