Lobezno: Evolución


....això ja comença a ser una tònica força habitual i cada vegada més feixuga de passar. Abans no se sabia res del mutant canadenc, ni com es deia en realitat, ni on havia nascut, qui eren els seus pares, ni quants anys tenia...... Després de "Origen" resulta que en totes les línies argumentals van apreixent noves dades del mutant amb garres d'adamantium....senyors.....és impossible que hagi viscut tantes coses!!!!!!!!!!!!!!!!!!...ni ell amb el seu poder de curació mutant que el fa envellir a una velocitat inferior, pot haver viscut tantes coses a tants llocs i a sobre que cada vegada es canvien fets amb l'excusa , ja passada de moda, de què li van tocar la memòria i no recorda moltes coses. Ja prou d'aquest color.


En aquest cas Loeb ens porta una història en la que intenta donar trascendència a un fet que es va repetint cada any....La lluita amb Dientes de Sable. Ara de sobte corren les preses per tal que sigui l'última batalla entre ells dos, se li ha de donar un impuls a l'argument ja que la raó de l'aniversari de Logan ja no és prou impactant...sí curiosa, però poc impactant i repetitiva. Ara bé quin argument més fluix per l'amor de Déu!!!!!!!!!!! Ara resulta que hi ha una evolució paral.lela amb els mutants que tenen poders "lupinos"??!!!@#~€!!!

Ja només em faltava sentir això, i a sobre ho descobreix T'Challa en unes excavacions a Wakanda i fa arribar als dos mutants (Logan i Creed) per explicar aquesta nova teoria....i quina casualitat s'estan barallant entre ells (quan a sobre Dientes de Sable forma part de la Patrulla X!!!!). Bueno, val que es tinguin ràbia entre ells però no cuela, quan va bé no es peguen d'hosties i quan interesa sí???...joder quin rotllo!!!!!!!!!!
A part quina merda de teoria evolutiva és aquesta dels mutants amb poders felins???!!!. A sobre Chico Salvaje i Dientes de Sable ja ho sabien i no ho diuen fins ara???.....Realment calia?...i ja per rematar la feina el final...és cert el que passa? Realment Lobezno mata a Dientes de Sable? (amb la puta espasa aquesta que s'han tret de màniga en l'etapa Daniel Way).




L'única cosa que salva aquest volum és el dibuix del fantàstic Bianchi, espectacular en tots els sentits, una verdadera llàstima que el guió no acompanyi a aquestes il.lustracions en qualitat. A més a més a mi m'encanta Loeb (Largo Hallowen, Dark Victory, Spiderman Blue, Daredevil Yellow, Superman Cuatro Estaciones......) i no entenc com pot fer una cosa tan poc substancial i que li hagin volgut donar tant de bombo, a més a més probablement quedarà com una història aïllada i que tot és un somni o algo així, doncs dubto que es carreguin un personatge que dóna tant de joc com Dientes de Sable.


4 comentaris:

elisewin ha dit...

Qui és aquesta bèstia amb pèls a les espatlles i ullals de senglar???!!!

Té veu de pito??:P

mua

wolvie ha dit...

....ara sí que no!!!!!!!!!!...ara t'has passat!!!!!!!!!!....és dientes de sable...per favor!!!!!!!!

elisewin ha dit...

Doncs a mi m'agrada imaginar-me'l amb veu de pito...:P

Dientes de sable...i quins súperpoders té?quin és el seu Origin? va caure en una marmita de crece-pelo-uñas-dientes quan era petit???

juju*

wolvie ha dit...

....mira pava....a sobre que et poso un tio amb unes mans precioses tu em balles així....?
Ja et val....que passa? que si és cool i canta en un grup la penya no val,no?...i a ser possible que tinguin un nom ridícul com mishi..lo que sea.....per cert que tal el concert que veuràs SOLA d'aquesta gent?...je,je,je