Calvin y Hobbes.... un gran descobriment!!!!


Sempre m'havia fet mandra el món de les tires cómiques del diaris i coses similars... que tonto!!!!!!!!!!!!!... com a mínim pel que fa a aquests dos personatges que aquests dies m'acompanyen al metro i em treuen un somriure cada dos per tres. Les històries són senzilles però molt fresques i carregades de molt sentit comú, cosa que falta en el món actual.

M'encanta l'acompanyament del tigre al nen de 6 anys, a vegades tots dos són nens petits i en canvi d'altres es donen respostes tan clares i senzilles a temes tan importants que sobten per la seva sinceritat.


Bill Watterson ha guanyat un adepte a les seves històries i un futur comprador dels volums que recopilen les petites i al mateix temps inmenses històries de Calvin i Hobbes.


5 comentaris:

Anònim ha dit...

Mai creuria que arribaria aquest moment, que jo, gran neòfit del món còmic, conegués quelcom que el gran mestre que ets no coneixia.

si, certament, molt entrentinguts calvin and hobbes.

elisewin ha dit...

oH! a mi m'encanta Calvin&Hobbes!!m'agrada molt com disimulen els dos quan els adults ronden a prop, jeje. No hi ha res com fer-se la tonta per a que et deixin en pau...

petu

Jaume i Marta ha dit...

Que paixa neeeeeng!!!!
Una abraçada molt forta des de Montréal! ;-)

wolvie ha dit...

.....demano perdò per la meva ignorància comiquera....i per durant 2 segons de la meva vida no saber qui era Mark Hamill....joder a fuetejar-me una altra vegada!!!!!

Lucía ha dit...

bueno, bueno, no te des tanto con el látigo, a ver si nos vamos a pensar que te gusta!!
Lo de Calvin y Hobbes... no tiene nombre, es cierto, pero bueno, nunca es tarde si la dicha es buena. Bienvenido al club.

... por cierto... ya se que no es el lugar, pero... has recibido lo de compostela?
petonitos