Match Point


Tothom em deia que l'havia de veure, que era una de les millors pel.lícules del senyor Allen...doncs que voleu que us digui.....doncs que tenieu raó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Quina gran pel.lícula!!!!!! És impressionant tota ella. Des d'una història molt ben portada i treballada fins a la interpretació magnífica de tots els actors i actrius. En aquesta ocasió Woody Allen ens mostra un thriller amb totes les de la llei. Una història d'amor o diverses històries d'amor que desenvoquen en diversos finals.

I aquestes narracions amoroses enmarcades en una societat anglesa aristocràtica totalment tancada en si mateixa i amb petits tocs de "despreci" cap a la gent que no es de la seva talla. Uns diàlegs que mostren com entre aquesta gent l'educació és excel.lent al mateix temps que la hipocresia i el saber quedar bé. Una gent on els seus problemes passen per decidir-se entre un descapotable o un clàssic de la conducció.
Els personatges que es veuen inmersos en aquest món (Scarlett Johansson i Jonathan Rhys-Meyers) es veuen en moltes ocasions superats per aquesta atmòsfera aristocràtica. Un d'ells però surt més ben parat que l'altre mostrant de nou com el poder de la família i les relacions modals són encara el pa de cada dia entre aquests individus de classe alta. Aquest fet empeny al protagonista a fer tot el que fa per poder preservar una série de privilegis otorgats pel seu matrimoni.


De fet ja li diu la Nola al jove entrenador de tenis: "....todo te irá muy bien si no la pifias. Inntentando ligarme...." (en defensa d'aquest senyor només puc dir que qui no ho faria!!!!!), en una de les escenes més brutals de la pel.lícula (quan s'estan prenent una copa ells dos en un bar després d'una audició d'ella). En aquells minuts les imatges i frases que es diuen regalimen tensió, misteri, sexe, atractiu....de tot i més del que pugui dir.
Només em queda dir que és una de les millors pel.lícules que he vist mai.

3 comentaris:

Lucía ha dit...

doncs a mi m'ha semblat un bunyol
:(
si... reconec que sóc d'aquells impresentables que no mereixen viure, als que no els hi agrada l'Allen

Anònim ha dit...

ai, ai

sort teniu que aixó no són els Estats Units i puc comprar una pistola a qualsevol cantonada, perque aixó de haver de suportar que és de les milors pelis de Woody Allen, no mereix cap altre resposta per part meva que una masacre a gran escala. Però hi deixarem córrer de moment....

wolvie ha dit...

ai,ai,ai...
eso digo yo...doncs em reafirmo en què és una de les millors pelis del director. Clar que no és la millor ni molt menys però sí una de les que pot englobar-se en aquesta bosa....a més a més està Scarlett....no hi ha res més a dir..