Messiah CompleX


Estem davant del crossover mutant de la temporada. En principi haig de dir que a mi aquest tipus de sagues em donen pel cul, perquè t'has de comprar cómics que no fas habitualment i que no t'enteres de moltes de les coses que poden passar al cómic doncs vénen d'una llarga continuitat.

Però també haig de reconèixer que és la millor manera de fer remoure tot un univers i que les conseqüències es puguin veure a tot arreu. L'últim que havia llegit, com a crossover, era World War Hulk i la decepció havia estat bastant gran al final, que si és dolent, que si no, que si els altres són uns cabrons que si no ho són....és van passar 5 números així, al final va resultar una mica pesat i el desenllaç bastant dolent.

En l'arc argumental que m'ocupa en aquests moments la cosa sembla que va bé. No és una gran història però és resultona, et fa estar enganxat i si et llegeixes els comics seguits doncs tens la sensació de què sí que estan passant coses, tot i que si ho mires fredament passa poquet de cómic en cómic. Un neixament mutant després del desastre de Dinastía de M és la causa inicial de la història. Tothom el vol, uns per matar-lo altres per protegir-lo..... el fet és que tots els grups mutants i anti-mutis es llencen a una creuada per aconseguir-lo.

De nou apareixen línies de futurs alternatius que ja comencen a fer pudor, però en aquest cas mola el perquè es fa i les conseqüències de fer-ho (no diré res per si algú se l'està llegint). Una cosa que és ja un desfase és l'aparició d'un nou grup.....X-Force (a què no sabeu qui el mana....doncs sí senyor Lobezno....aquest personatge quedarà saturat i acabaré per no saber la temporalitat de les històries). En teoria aquest grup està format pels més salvatges homes-X i que poden fer el que no fa la Patrulla-X.....matar (ja hoveurem això).


Els equips creatius de moment m'estan agradant força, Bachalo, Ramos, Peter David, Brubaker.... els ingredients de moment són bons, ja veurem com són les postres i per quan ens sortirà el menú dels collons.....


2 comentaris:

Anònim ha dit...

No entiendo el concepto, dado que los poderes mutantes se desarrollan tras la pubertad no debería existir algo llamado "bebe mutante".
Los crossovers muties y las colecciones X en total hace mucho que tienen poco que decir. Salvo a Factor X de Peter David, precisamente por escaparse de la tónica habitual.
Y si WWH no tiene más sentido que los dibujos de Romita desatado. Por lo demás historia normalita que no daba para evento del año.

wolvie ha dit...

Es cierto que los poderes mutantes se desarrollan en la pubertad y de hecho comentan tal hecho en la serie. También es cierto que no le dan explicación.... de momento espero.
Pero aparte de esto creo que es un crossover a tener en cuenta como diversión..... porque lo del perro que se come mutantes tiene tela.....