Garrick


Ahir vaig poder gaudir d'un dels regals que el "tió" em va cagar aquest Nadal... unes entrades per anar a veure "Garrick"!!!!!!...... heu vist que bé que es va portar aquest caga tió?.... Doncs la Sandra (el meu caga tió camuflat) i jo, després de sortir de la feina, vàrem fer unes birretes al London i després un entrepà al Chistu (encara que abans d'entrar-hi vam intentar qualsevol dels altres llocs que hi ha per allà, però no ens va quedar més remei....). Atenció que la nit prometia perquè l'entrepà era de calamars amb maihonesa!!!!!!!!!.... si això no era una senyal d'una nit especial..... què ho serà????

Quan ja faltava poc per l'obra ens vam dirigir cap al Poliorama i cap a les butaques hi falta gent!!!!... Comença l'obra, un petonet a la Sandra quan tanquen els llums dóna peu a la sortida del Tricicle a l'escenari.... ja només sortir la gent riu, sembla que serà una nit genial. Comença l'obra que ens parla de lo bo que es riure i quins tipus de riure hi ha, al mateix temps que se'ns explica l'origen "amagat" de la risoteràpia amb el gran comediant Garrick (fet que jo, personalment, desconeixia).


Ai, ai, ai... ja no són tan frescos com abans, moltes de les gràcies ja estan més que vistes, les cares que posen més que sobades.... ai, ai, ai que l'entrepà de calamars es removia en l'estòmag preparant-se per sortir.
Però que ningú pateixi, que tothom es calmi.... després del tercer gag i de forma miraculosa l'entrepà es sedimenta amb una digestió ben agradable gràcies als riures provocats per aquests tres personatges. L'obra té una pujada brutal i des de llavors no para de pujar o com a mínim agafa un màxim i no baixa. A destacar alguns gags com el del fakir, el de l'ascensor, el del cuadre, el del còmic.... i altres que millor no dir-los per no aixafar-vos res. S'acaba l'obra i no em puc creure que hagi passat 1h i 30min. Els aplaudim com es mereixen i ens esperen a la porta del teatre per donar-nos la ma i aprofito per felicitar al Paco Mir (favorit del meu caga tió i meu). Al sortir un petonarro a la Sandra li diu que m'ha encantat el regal i que espero hi hagin molts més... jolines ara el llistó està molt alt... tant pel que fa als regals del Nadal que ve, com per la següent obra d'aquest trio genial.
P.D....moltes gràcies Sandra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (tikiti ki tiki ti ki)

2 comentaris:

Sand ha dit...

T'has oblidat de comentar que quan parlen de la tipologia del riure, van parlar del teu!! :))

Anònim ha dit...

Yo fui a ver el espectaculo anterior a éste. Sit creo que se llamaba y realmente son superiores. Es cierto que hay algún momento en que las mismas bromas se pueden hacer algo tediosas (al menos le pasó a mi acompañante) pero llenar de carcajadas toda una función con un registro tan autolimitado no tiene precio