La Herejía de Horus


Mai ho haguès dit, però així és que ara mateix estic completament endinsat en el món de Warhammer 40.000 i tot per culpa del senyor aB. Però no nomès estic pintant miniatures i fabricant el meu exèrcit d'Ángeles Tenebrosos, no; a més a més estic llegint la saga de la Herejía de Horus.... que grande!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

M'he llegit els dos primers llibres i no puc deixar de pensar en la traició a l'Emperador (amado por todos) que fa el seu fill predilecte Horus, Senyor de la Guerra. Una saga que ja m'ha comentat que presenta altibaixos, com totes les grans històries, i que tot i saber el final (Horus és derrotat per l'Emperador en una lluita catastrófica que deixa a l'Emperador com un cadàver viu en el seu tron daurat) no deixa de sorprendre en cada volum. Autors com Abbnett fan d'aquesta saga una gran història de comepalomiteros (utilitzant terminologia de cinema), però que no deixa d'aconseguir els seus objectius, que no són altres que entretenir amb qualitat.

Recomanació sense cap mena de dubte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


1 comentari:

Richard Fernández ha dit...

Realment es una saga molt interessant, tot i que l'estàn allargant massa, dedicant llibres sencers a aspectes de l'Herejia que no són gaire importants o intrascendents.

Tot i això, és una gran col·lecció!