Y: the last man


Impressionant història.... no per la seva originalitat ni per ser quelcom nou sota el cel blau, tan sols pel fet que t'enganxa i et deixa sense alè mirant dibuixos i llegint els diàlegs dels personatges. Com dic no és res molt novedòs.... tan sols una epidèmia que afecta a tot el planeta, aquesta epidèmia mata a tots els mamífers mascles del planeta... menys a un!!!!!!!!!!!!!... bé en realitat menys a dos...... Yorik i el seu amic Ampersand!!!!!!!!!!!!!!!!


Yorick empren una fantàstica aventura per poder trobar a l'amor de la seva vida que en el moment de l'epidèmia es troba a Austràlia. Ha de viatjar per tot el món i passar el més inadvertit possible per aconseguir aquest objectiu. Al llarg d'aquest viatge troba al.liats i al mateix temps ferotges enemics que seran capaces de matar per poder aniquilar definitivament als homes de la terra.

En aquesta obra de Brian K. Vaughan i dibuixos de P. Guéra trobem tots els al.licients d'una bona història d'aventures i al mateix temps d'espionatge barrejades amb un thriller polític i apocal.líptic que aconsegueixen parar-te boig.

Traïcions i fidelitats, amors i desamors, heterosexualitat i homosexualitat, guerra i pau, bandits i policies... tot té cabuda en l'obra d'un dels creadors de Lost (cosa que es nota en la manera de presentar la història).

Salts en el temps són la millor arma del guionista per tal que el suspens de la història es mantingui fins el final, que per cert és bastant sorprenent... o com a mínim no és el que jo m'esperava... i això em va agradar.


P.D.. el senyor aB s'ha compromès a llegir-lo, potser tindrà quelcom a dir d'aquí a uns mesos...


2 comentaris:

Richard Fernández ha dit...

Al Forbidden Planet de Nova York tractaré de comprar almenys el primer volum! I ja t'explicaré :D

Veig que has posat un nou disseny, més lobuno jajajaja

Sand ha dit...

Jo també el tinc pendent!!! :))